Gary Medel: "Hocam görev verdiği sürece nereye koyarsa koysun en iyisini yapmaya çalışacağım"

Gary Medel: "Hocam görev verdiği sürece nereye koyarsa koysun en iyisini yapmaya çalışacağım"

Beşiktaşlı Gary Medel Avusturya kampında Bein Sports'a konuştu.

Ajans Beşiktaş - Gary Medel, Avusturya kampında Bein Sports'a açıklamalarda bulundu. Şilili yıldız futbolcu şu ifadeleri kullandı;

"Avrupa Ligi ön elemesini geçmek istiyoruz. Kampta durum çok iyi, çok güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Takım içi ambiyans çok iyi, çalışmalardan keyif alıyoruz. Seviyemizi arttırmak ve eksikleri gidermek istiyoruz. Benim için çok iyi bir hazırlık dönemi oluyor. Genelde yazları Milli Takımda oluyordum, bu yaz bana çok iyi geldi. Hem yaşanmışlığım hem tecrübem çok fazla, kendim yaptığım her şeyi iyi yaparsam gençlere referans olabilirim"

"İlk yarı lige iyi başlayamadım, ikinci yarı daha hazırdım fizik olarak. Oynadığım maç sayısına bakarsak bu da ortaya çıkıyor. Ben takıma yardımcı olabildiğimi düşünüyorum. Kupa kazanamadık, hala bu konuda çok istekliyim. Agresifliğimi pozitif anlamda kullanmak istiyorum, bunu da başardığıma inanıyorum. Geçen sene çok puan kaybettik kazanabileceğimiz maçlarda. Alt sıra takımlarına çok takıldık. O maçları kazanmamız lazım"

"Hocamızdan çok şey öğrendim, öğrenmeye de devam edeceğim. Bizimle yakından ilgileniyor. Birkaç gündür beraberiz Guti ile iyi bir insan pozitif birisi. Futbolcu olarak kalitesini biliyoruz, o da Şenol Hocamızdan çok şey öğrenecektir. Takım olarak iyi çalışıyoruz, ayrılanlar ve gelenler olabilir ne olacağını bilmiyoruz. Biz en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hedefimiz Avrupa Ligi'nde final değil, şampiyon olmak"

"Vida adına çok mutluyum çok çalışkan bir arkadaşımız. Her zaman %100'ünü veriyor. Sonuna kadar hak etti, Hırvatistan'ın mücadelesi de kayda değerdi. Beni Türkiye'de en çok zorlayan forvet Adebayor, Burak ve Gomis oldular. Bunlara karşı oynamak zor. Hocam görev verdiği sürece nereye koyarsa koysun en iyisini yapmaya çalışacağım"

Etiketler :