Gary Medel: ''Joker gibiyim"

Gary Medel: ''Joker gibiyim"

Gary Medel, Şili basınına Beşiktaş'taki kariyeri ve yaşadıkları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Rodrigo Tello'nun da Medel ile ilgili sözlerine yer verildi.

Bu sezon henüz düzenli oynama şansı bulamayan Medel bu konunun hatırlatılması üzerine ''Karışık bir durum. Oynadığım takımlarda oluşan bu durumdan dolayı mutlu değilim ama çalışmaya devam etmelisiniz. Daha fazlası için hazırım. Çalışarak formayı alacağımı da biliyorum. Yapmam gereken takımıma odaklanmam ve çalışmaya devam etmem'' diye konuştu.

MEDEL: ''SANKİ JOKER GİBİYİM...''

Farklı bölgelerde Şenol Güneş tarafından denenmesiyle ilgili de konuşan Medel, ''Sanki joker gibiyim. Bazen birden çok pozisyonda oynamanız gerekiyor. Ancak ben kariyerimde de yaptığı gibi çalışarak yoluma devam ediyorum'' dedi.

TELLO: ''BEŞİKTAŞ'A GİTMEKLE DOĞRU OLANI YAPTI''

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Rodrigo Tello da Medel'in durumu hakkında Şili basınına değerlendirmelerde bulunurken, ''Her oyuncu Beşiktaş'ta önemli bir yere gelme şansına sahip. Taraftarın ne istediğini oyuncular da biliyor. Medel başarılı olmak için gereken tüm özelliklere sahip. Umarım ayrılırken de iz bırakmayı başarır. Onunla daha önce konuşmuş ve Türkiye'den bir teklif gelirse kabul etmesini söylemiştim. Bence Beşiktaş'a gitmekle doğru olanı yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde takımına katkı verebilir. Ona İstanbul ve taraftarın ne kadar muhteşem olduğunu da anlatmıştım''ifadelerini kullandı.

Etiketler :