Gary Medel: ''Kulübümde çok mutluyum."

Gary Medel: ''Kulübümde çok mutluyum."

Gary Medel, Şili basınına verdiği röportajında geride kalan sezonun kısa bir değerlendirmesini yaptı.

Ajans Beşiktaş - Şili Milli Takımı savunucusu Gary Medel, Santiago'daki bir etkinlikte yalnızca Central FOX ile konuştu ve geride kalan sezonu değerlendirdi. Gary Medel, Beşiktaş ile başarılı bir sezon geçirdiğini söyledi.

Milli takımın kaptanı olduğu için, bunun koçluk personeli tarafından belirlendiğini ancak bu durumdan mutlu olduğunu ifade eden Medel, "milli takımda bir katkı yapıyorum, vereceğimiz çok şey var, ama her hafta sonu bunu vurgulamalıyız. Eğer büyük bir seviyedeysek, çağrılmalıyız. Şimdi Copa América geliyor ve milli takımda en iyiyi sunmak zorundayız. ” dedi.

Türk futbolunun Beşiktaş'taki durumuyla ilgili olarak, "kulüpte çok mutluyum, çok güzel bir takım, iyi şeyler yaptık, hedeflere tam ulaşmadık, ama bireysel olarak büyük bir yıl geçirdim ve bunu tekrarlamayı umuyorum" diye konuştu. .

Ayrıca, Arturo Vidal'ın "büyük bir insan ve futbolun büyük insanı olduğunu" söyledi. "Arturo ile elde ettiğim başarılardan çok memnunum. Yaşamak zorunda olduğum en iyi şey onunla birlikte." Avrupa'da, Şili tarihinin en büyük oyuncularından biri. "

Son olarak, Avrupa'daki La Roja'nın şu anki turunun temel noktalarından biri olan Guillermo Maripán'a bir mesaj gönderdi: “Onun için mutluyum, harika oyunlar oynadı, milli takım için büyük bir katkı olabilir”. dedi

 

Etiketler :