Gary Medel'in eşine küfür ve ölümle tehdit

Gary Medel'in eşine küfür ve ölümle tehdit

2019 Copa America’da üçüncülük maçına Gary Medel, Lionel Messi kavgası damga vurdu.

Ajans Beşiktaş - Copa America'da üçüncülük maçında Arjantin ile Şili arasındaki müsabakada Gary Medel ile Messi'nin gördüğü kırmızı kartın yankıları sürüyor. Özellikle Arjantin cephesinde Messi'ye gösterilen kırmızı karta büyük tepki var.

Bu yaşananların ardından Gary Medel'in eşinin kendisine ve kızına yönelik gelen hakaret içerikli ve küfürlü mesajlarla birlikte ölüm tehditlerini aldıkları ortaya çıktı.. Bir İspanyol gazeteci ise Gary Medel'in eşine gönderilen bu mesajları kınadı. 

ARJANTİN BASINI MEDEL'İ SORUMLU GÖSTERDİ

Öte yandan Arjantin basınında ise Messi ile Medel arasında yaşananlardan Medel sorumlu tutulurken, kırmızı kartın ağır bir karar olduğu ve olayların başlangıcında Medel'in olduğu yazıldı.

MESSI NELER SÖYLEDİ?

Messi müsabakanın ardından madalya törenine katılmazken, basın mensuplarına yaptığı açıklamada bu saygısızlığın bir parçası olmak istemediğini söyledi. Messi, "O pozisyonda kırmızı kart çok ağır karardı. Turnuva boyunca bize çok saygısızlık yapıldı ve bunun bir parçası olmak istemezdim." dedi.

"FİNALE ÇIKMAMIZA İZİN VERİLMEDİ"

Brezilya maçında ve bugün yapılanlar... Finale çıkmamıza izin verilmedi. Brezilya'nın şampiyon olacağından hiç şüphem yok. Turnuva zaten Brezilya için ayarlanmış. Peru'nun finalde Brezilya dışında hakemlerle ve VAR'la mücadele etmesi gerekir ama bu çok zor. (Futbol Arena)

Etiketler :