Gary Medel'in isyanı! İki konuda tepkisi var

Gary Medel'in isyanı! İki konuda tepkisi var

Beşiktaş'ın jokeri Gary Medel, hem takım arkadaşlarına hem de Şenol Güneş'e sıkıntısını dile getirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaşlı Medel, müsabaka içinde görev bölgesinin sürekli değişmesine adeta isyan etti. Medel'in puan kaybettikleri bazı karşılaşmalardan sonra takım arkadaşlarına çıkıştığı da belirlendi.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in geride kalan 1.5 sezonda orta sahanın yanı sıra stoper, sağ bek ve sol bek bölgelerinde görev verdiği Gary Medel, Kasımpaşa maçında da birçok kez pozisyon değiştirmek zorunda kalmıştı.

Tecrübeli futbolcunun karşılaşmadan sonra yakın arkadaşlarıyla yaptığı sohbette, "Bir maç içinde 5 farklı bölgede oynadım. Benim esas yerim orta saha ancak takım içindeki sıkıntılar yüzünden defansın her yerinde oynamak zorunda kalıyorum" ifadelerini kullandığı aktarıldı.

TAKIM ARKADAŞLARINA KIZDI

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın transfer listesinde olan Medel'in geçtiğimiz haftalarda puan kaybettikleri bazı karşılaşmalardan sonra soyunma odasında bazı takım arkadaşlarına çıkıştığı da ortaya çıktı.

Müthiş mücadelesi nedeniyle siyah-beyazli taraftarların iki yıldır en çok takdir ettiği oyuncuların başında gelen ve yenilgiye asla tahammül edemeyen Şilili yıldızın takım arkadaşlarını ser bir dille uyardığı belirtildi. (Milliyet)

Etiketler :