Gecekondu isimli taraftar grubu, yaptığı açıklamalarla şiddeti körüklüyor!

Gecekondu isimli taraftar grubu, yaptığı açıklamalarla şiddeti körüklüyor!

Ankaragücü'nün taraftar gruplarından Gecekondu, yaptığı açıklamalar ile sporda şiddeti körüklüyor.

Ajans Beşiktaş - Ankaragücü'nün taraftar grubu Gecekondu, isim vermeden Beşiktaş ve taraftar grubu Çarşı'yı kastederek sosyal medyadan bir açıklama yayınladı. 

İşte Gecekondu taraftar grubunun açıklama metni:

"Hafta sonu haksız yere evimizden sürgün edilmek zorunda bırakıldığımız maçı geride bıraktık. 

Ankara'ya gelmekten korkarak türlü oyunlar ile maçı Ankara dışında oynatmak isteyen malum takım, taraftar baskısını bertaraf etmek istemiş fakat başarılı olamamıştır. 

Bu büyük taraftar yine 'Cefaysa cefa' diyerek elini taşın altına koymuş, adeta Ankara'yı Kayseri'ye taşıyarak haramilerin bu amacına ulaşmasını engellemiştir'.

'Korkak ve cesaretsiz' 

'Ayrıca dün malum takım taraftarının en usta olduğu işin, internet üzerinden fütursuzca atıp tutmak olduğunu da tekrardan görmüş olduk. 

Hayatında tribün kültürü nedir görmemiş bu vasıfsız kişilere, dolayısıyla bu kişileri çatısı altında toplayan malum taraftar (!) grubuna, 'Sanal Kabadayılık' yapmanın icraat olmadığını, tam aksine bir utanç kaynağı olduğunu hatırlatırız. 

Ne Ankara'da ne de ulaşım yollarında bir tek ürünlü taraftarınızı görmememiz; stadyumda dahi atkılı ve ürünlü taraftar sayınızın azlığı ne kadar korkak ve cesaretsiz bir topluluk olduğunuzun kanıtıdır.

Federasyon yetkilileri ve emniyet güçleri tarafından adera bir 'Bebek' gibi korunuyor olmanıza rağmen bu tür davranışlara girmeniz, korkak ve cesaretsiz olmanızın yanında ne kadar aciz olduğunuzu ad ispatlamıştır'.

Gecekondu, Çarşı'yı hedef aldı

'90 dakika sadece 'Üçlü çekerek' tribün yaptığını sanan zırtapozlardan oluşan, her seferinde ezilmeye mahkum olan zavallı bir tribün olduğunuz gerçeğini yüzünüze vurmamız sizin gibi arsız bir tribünün ne kadar umrunda olur orası da meçhuldür. 

Yönetiminiz dahi gelmenizi istemezken deplasman yasağınızın kaldırılmasında en büyük rolü oynamamızın sebeplerinden birisi, İstanbul'a gelip sizlerin bir kez daha 'Aklını almak' istememizdir!'

'Tekrar maziye döndürmekten hiç çekinmeyeceğiz'

'Emin olun ki sizleri icraatlerimizle tekrardan maziye döndürmekten hiç çekinmeyeceğiz. 46 yıllık geçmişimizde, icraatleriyle tanınan bir tribün olduğumuzu tekrardan hepinize hatırlatırız!

Ankara'ya gemekten korkup Kayseri'ye maç verildi diye sevinen sizlere şunu öneririz; Birilerinin eteği altına saklanmayıp birazcık da osa 'Erkek' olursanız belki bir gün bizim seviyemize gelip, dengimiz olabilirsiniz'"


 

Etiketler :