Gedson Fernandes, Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?

Gedson Fernandes, Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes'e Premier Lig'den talip çıktı. Sezon başı Siyah beyazlılarla 2026 yılına kadar sözleşme imzalayan Gedson için Crystal Palace takımının devreye gireceği ifade edildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes'e Premier Lig'den talip çıktı. Sezon başı Siyah beyazlılarla 2026 yılına kadar sözleşme imzalayan Gedson için Crystal Palace takımının devreye gireceği ifade edildi.

10 MİLYON EURO BEKLENTİ

Sabah'ta yer alan habere göre Beşiktaş'ın 24 yaşındaki oyuncu için 10 milyon euro bonservi bedeli istediği öğrenildi. Oyuncunun eski kulübü Benfica ile yapılan anlaşma gereği Portekizli oyuncunun sonraki satışından pay verileceği ortaya çıkmıştı.

SEZON SONUNDA KARAR VERECEK

Şenol Güneş'in performansından memnun olduğu Gedson Fernandes'in ilk etapta Beşiktaş'ta kalmayı düşündüğü ama sezon sonunda yapılacak tekliflere göre kararını vereceği belirtildi.

GEÇEN SEZONU RİZESPOR'DA TAMAMLAMIŞTI

Geçen sezonun devre arasında Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Gedson Fernandes'i transfer eden Beşiktaş, oyuncuyu yarım sezonluğuna Çaykur Rizespor'a kiralamıştı.

5 ASİST KATKISI YAPTI

2022-2023 sezonunda Beşiktaş formasıyla 25 maça çıkan Portekizli yıldız 5 asist katkısında bulundu. (Sporx)