Gençlerbirliği maçı biletlerinde son durum

Gençlerbirliği maçı biletlerinde son durum

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde 30 Ocak Salı günü saat 20.30’da Vodafone Park’ta Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Kulüpten dün son yapılan açıklama şu şekilde olmuştu:

Gençlerbirliği karşılaşmasına bilet satın almak isteyen taraftarlarımız, biletlerini Vodafone Park bilet satış gişesi, Passo Akıllı telefon ugulaması, www.passo.com.tr internet portalı, N’Kolay satış noktaları ya da  0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden satın alabilirler.

Kombine Sahiplerine Parapuan Avantajı

Kombineniz var ve Gençlerbirliği karşılaşmasına gidemeyecekseniz kombinenizi kulübümüze devir edebilirsiniz. Devri yapılan kombinenin kulübümüz tarafından satılmasının ardından passo.com.tr hesabınıza bilet ücretinin %47’si para puan olarak aktarılacaktır. Biriken para puanlar, bir sonraki sezon kombine yenilemenizde size indirim avantajı sağlayacaktır.

*Kombine koltuğun kulübümüz tarafından satılabilmesi için BJK tarafından satışa sunulan aynı kategorideki koltukların tükenmesi gerekmektedir.

Gazi ve Engelli Tribün Bilet Talepleri

Engelli ve Gazi taraftarlarımız, bilet taleplerini Engelli Bilet Talep Formu’nu eksiksiz doldurarak yapabilecektir. Vodafone Park engelli tribün kapasitesiyle sınırlı olduğundan 27 Ocak Saat 14.00 itibaritle yapılacak talepler sırası ile dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır. Engelli tribün biletlerinden faydalanacak taraftarların BJK logolu Passolig kartları olması gerekmektedir.

*Gazi BJK taraftarlarımız, engelli talep formunun “Engellilik Oranı” bölümüne gazi olduklarını belirtmek için “Gazi” yazıp formu tamamlamaları gerekmektedir.

Taraftarlarımızın engellilik durumunu belirten belgeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Engelli belgesi yanında olmayan taraftarlar stadyuma alınmayacaktır.

Bilet Fiyatları

Kategori 1 : 70TL
Kategori 2 : 60TL
Kategori 3 : 55TL
Kategori 4 : 50TL
Kategori 5 : 45TL
Kategori 6 : 40TL
Kategori 7 : 35TL
Kategori 8 : 30TL
VIP : 150TL
1903 A-E BLOK : 150TL
1903 B - D BLOK : 175TL
1903 C BLOK : 200TL

0-6 yaş arası çocuklar ücretsizdir.

BİLET SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN