Gençlerbirliği'nden Ahmet Oğuz ve Beşiktaş açıklaması

Gençlerbirliği'nden Ahmet Oğuz ve Beşiktaş açıklaması

Spor Toto 1. Lig’de ilk yarıyı lider tamamlayan Gençlerbirliği’nin teknik direktörü Erkan Sözeri, Beşiktaş’a transfer olacağı iddiaları bulunan Ahmet Oğuz’u bırakmak istemediklerini belirtti.

Ajans Beşiktaş - Gençlerbirliği’nin teknik direktörü Erkan Sözeri, Gençlerbirliği’nin ikinci yarı hazırlıklarına başladığı Antalya’nın Belek ilçesinde yaptığı açıklamada, Beşiktaş’ın Ahmet Oğuz’la ilgilenmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Ahmet Oğuz yalnızca Beşiktaş’ta değil Türkiye’de her takımda başarılı olur. Söylediklerim doğru çıktığı için de mutlu oluyorum. Sezon başında beri, ’Sayın Lucescu, Ahmet Oğuz ve Alper sağ bekim ve sol bekim, hem yaş hem de mevki itibarıyla milli takımda oynayacak kapasitedeler.’ dedim ama maalesef karşılığını bulmadı. Yapacak bir şey yok, saygı duymak lazım ama Beşiktaş tarafından, iyi takımlar tarafından Ahmet Oğuz’un istenmesi de benim dediğimi haklı çıkarıyor. Ahmet Oğuz sadece Beşiktaş’ta değil Türkiye’nin her takımında ve milli takımda rahatlıkla oynar. Alper ve Mert de buna dahildir."

Ahmet Oğuz’la ilgili daha önce yaptığı bir açıklamanın ise yanlış anlaşıldığını dile getiren Sözeri, "Bir röportajımda ’Ahmet Oğuz’u Beşiktaş’ın istemesi bizi mutlu eder. Çünkü oyuncularımız demek ki iyi konumda.’ dedim ama burada yanlış bir anlaşılma olmuş, sanki ben Ahmet Oğuz’un gitmesini istemişim gibi... Söylediklerimizi cımbızla çekip almayalım. Ben hiçbir oyuncumu kaybetmek istemiyorum. Sadece, ’Kulübümüzün ekonomik şartları, oyuncunun geleceği, her şey birbirine uyarsa o zaman benim yapacağım bir şey kalmayabilir.’ dedim. Sonuçta çok ciddi bir rakam olur ve oyuncu bana gelir konuşursa o zaman yapacağım bir şey kalmaz." ifadelerini kullandı. (Fanatik)

Etiketler :