Genk - Beşiktaş maçı İDDAA oranları (08.11.2018)

Genk - Beşiktaş maçı İDDAA oranları (08.11.2018)

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 4. maçında deplasmanda Genk ile karşılaşacak. Maçın iddaa oranlarını sizin için derledik...

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu dördüncü maçında deplasmanda Genk ile karşılaşacak. Kara Kartal, gruptaki üçüncü maçında Genk’e 4-2 mağlup olmuştu.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi I grubunda 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet ile toplam 3 puanı var. Son olarak Belçika takımlarından Genk’i Vodafone Park’da ağırlayan Beşiktaş mücadeleden 4-2'lik skorla mağlup ayrılmıştı. BU yenilgi Beşiktaş taraftarının da büyük tepkisini çekmişti. Beşiktaş, Genk ile bu sefer Belçika'da kozlarını paylaşacak. Merakla beklenen Genk Beşiktaş maçı 8 Kasım 2018 Perşembe günü saat 20:55’te başlayacak. Mücadele Genk’in sahasında (Luminus Arena) oynanacak. 

UEFA Avrupa Ligi'nin yayın haklarını Digitürk'ün (beIN Sports) aldığı biliniyor. Maçın daha öncekilerde olduğu gibi beIN Sports 1 kanalından naklen ve canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

Beşiktaş'ın deplasmanda Genk ile oynayacağı karşılaşmayı, Alman hakem Tobias Stieler yönetecek. İddaa tarafından 640 kodu verilen Genk-Beşiktaş maçının iddaa oranları ise şöyle açıklandı:

Genk: 1.50
Beraberlik: 3.55
Beşiktaş: 3.95