Genk - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Genk - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimiz arasında yer alan Beşiktaş, I grubu 4.hafta mücadelesinde deplasmanda Belçika takımı Genk ile karşı karşıya gelecek. Genk - Beşiktaş maçının detayları ve daha fazlası bu haberde...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu dördüncü maçında deplasmanda Genk ile karşılaşacak. Kara Kartal, gruptaki üçüncü maçında Genk’e 4-2 mağlup olmuştu.

2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında yaşadığı şampiyonlukların ardından 2017-2018 sezonunda ligde istediği sonucu elde edemeyen Beşiktaş, aynı sezonda Şampiyonlar Ligi’nde kendi rekorlarını kırmış, gruptan lider çıkmış ve 2.turda Bayern Münih’e elenmişti. Bu yıl sezona istediği gibi başlayamayan siyah-beyazlılar, SSüper Lig’de geride kalan 11 haftanın sonunda 18 puanla 6.sırada yer alıyor. 

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi I grubunda 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet ile toplam 3 puanı var. Son olarak Belçika takımlarından Genk’i Vodafone Park’da ağırlayan Beşiktaş mücadeleden 4-2'lik skorla mağlup ayrılmıştı. BU yenilgi Beşiktaş taraftarının da büyük tepkisini çekmişti. Beşiktaş, Genk ile bu sefer Belçika'da kozlarını paylaşacak. 

GENK BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Merakla beklenen Genk Beşiktaş maçı 8 Kasım 2018 Perşembe günü saat 20:55’te başlayacak. Mücadele Genk’in sahasında (Luminus Arena) oynanacak. 

GENK BEŞİKTAŞ MAÇIN HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi'nin yayın haklarını Digitürk'ün (beIN Sports) aldığı biliniyor. Maçın daha öncekilerde olduğu gibi beIN Sports 1 kanalından naklen ve canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'IN PROGRAMI

Beşiktaş, Belçika'ya çarşamba günü saat 16.00'da gidecek. Saat 18.00'de basın topantısı gerçekleştirilecek ve 18.30'da son antrenman yapılacak.

GENK BEŞİKTAŞ MAÇININ HAKEMİ KİM?

Beşiktaş'ın deplasmanda Genk ile oynayacağı karşılaşmayı, Alman hakem Tobias Stieler yönetecek. 

Etiketler :