Ghezzal asist sayısını 6'ya yükseltti

Ghezzal asist sayısını 6'ya yükseltti

Siyah-Beyazlılar’ın Cezayirli kanat oyuncusu Rachid Ghezzal, Sivasspor karşısında Güven Yalçın’a yaptığı asistle bu sezonki gol pası sayısını 6’ya yükseltti.

Ajans Beşiktaş - Kara Kartal’ın transfer döneminin son gününde İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City’den sezon sonuna kadar kiraladığı Rachid Ghezzal, Beşiktaş formasıyla şovuna devam ediyor. Siyah-Beyazlılar’a kısa sürede uyum sağlayan Cezayirli kanat oyuncusu, dün akşamki Sivasspor mücadelesine de damgasını vurmasını bildi. 28 yaşındaki futbolcu, dün akşam Sivasspor’u Vodafone Park’ta 3-0’lık skorla devirdikleri karşılaşmada 18. dakikada Güven Yalçın’ın asistini yaptı. 

Vida’ya 2 asist yapmıştı

Son 2 maçta Domagoj Vida’ya iki gol pası veren Ghezzal, dün akşamki maçla birlikte bu sezondaki asist sayısını 6’ya yükseltti. Daha önce yarışta; Caner Erkin, Edin Visca ve Emrah Başsan’la birlikte zirveyi paylaşan tecrübeli futbolcu, Sivasspor karşısındaki performansı sonrasında bu rakiplerini de geride bırakmayı başararak koltuğa tek başına geçmeyi başardı. (Fanatik)

Etiketler :