Ghezzal, geleceğiyle ilgili menajerine isteğini iletti!

Ghezzal, geleceğiyle ilgili menajerine isteğini iletti!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Leicester City’nin 6 milyon euro istediği Rachid Ghezzal için yönetime “Takımda kalmasını istiyorum” talebinde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonluk yarışında emin adımlarla yoluna devam eden Beşiktaş'ta, yeni sezon transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

Takımda kiralık olarak forma giyen Rachid Ghezzal'ın performansından çok memnun kalan ve Cezayirli yıldızı seneye de takımda görmek isteyen teknik direktör Sergen Yalçın bu talebini yönetime iletti.

Leicester City daha önce Cezayirli oyuncu için Beşiktaş'tan 6 milyon euro istemişti. Ancak İngiliz ekibinin sportif direktörü Jon Rudkin, Rachid Ghezzal'ın menajeri Evans ile temas kurdu ve pazarlık etmeye hazır olduklarını iletti.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

 

Evans da bunun üzerine oyuncusuna düşüncelerini sordu. Ghezzal'ın "Beşiktaş'ta kalmak istiyorum" yanıtı üzerine menajeri, İngiliz ekibinin sportif direktörü Jon Rudkin'i arayarak "Beşiktaş'ın teklifi ciddi, oyuncum da orada kalmayı istiyor. Son rakamınız nedir?" diye sordu.

Ada temsilcisinden 4 milyon euro'ya kadar inebiliriz yanıtını alan menajer Evans, hemen siyah-beyazlıları rakamı bildirdi.

Siyah-beyazlı yöneticiler ise Leicester ile temas kurarak "Rachid Ghezzal'i istiyoruz ama en fazla 3 milyon euro verebiliriz" dedi. Kulüpler arasındaki pazarlıklar haftaya da devam edecek. (Fotomaç)