Ghezzal: "İnanılmaz bir sezon yaşıyoruz"

Ghezzal: "İnanılmaz bir sezon yaşıyoruz"

Beşiktaş, Süper Lig'in 27. haftasında Sivasspor'a konuk oldu. Sahadan 3-2'lik galibiyet ile ayrılan Siyah-Beyazlı ekip 3 puanın sahibi oldu.

Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Sivasspor'a konuk oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan Siyah-beyazlılar, 12. dakikada Batshuayi ile 1-0 öne geçti. Yatabare ile 26'da skoru 1-1'e getiren Sivasspor, 43'te Ghezzal'ın golüne engel olamadı ve maçın ilk yarısı 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle tamamlandı. Karşılaşmanın 73. dakikasında penaltı kazanan Beşiktaş, Batshuayi ile skoru 3-1'e getirdi. Sivasspor maçın son dakikalarında penaltı atışıyla farkı 1'e indirse de sahadan puansız ayrıldı. Beşiktaş aldığı galibiyetle ligde puanını 44'e yükseltti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Rachid Ghezzal şunları söyledi:

"Ben takımım adına skora katkı verdiğim için mutluyum. Zor bir maçtı, inanılmaz bir sezon yaşıyoruz. Her zaman son dakikaya kadar mücadele ediyoruz. Önümüzde kupa maçı var, dinleneceğiz ve bizim için hedef olan kupa maçına odaklanacağız.

Maçın oyuncusu bence Atiba. Çok çalışkan. Bu yaşta bu inanılmaz performans gösteriyor. Michy de iyiydi ama oyum Atiba'ya.

Türkiye'de 8-9 dakikaya varan uzatmalar oluyor. Bu da zorlayıcı oluyor ama kazanmayı bildik ve mutluyuz."