Ghezzal'ı Fenerbahçe'ye de önermişler!

Ghezzal'ı Fenerbahçe'ye de önermişler!

Galatasaray’ın kanca attığı yıldız oyuncuyu kaybetmek istemeyen Beşiktaş, menajerini İstanbul’a çağırdı. Başkan Çebi’nin yapacağı teklif de belli oldu: 2.5 milyon Euro.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın çifte kupalı şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Rachid Ghezzal seneye hangi takımda oynayacak? Bu sorunun yanıtı Beşiktaşlıları olduğu kadar Galatasaraylıları da ilgilendiriyor. Çünkü Cimbom, hem Ghezzal hem de Leicester City ile temasa geçmiş ve yılın transfer çalımında önemli aşama kaydetmişti. Beşiktaş'ın karşı atağı ise gecikmedi. Başkan Ahmet Nur Çebi, Ghezzal'ın menajerini görüşmek için İstanbul'a çağırdı.

FENER'E DE ÖNERİLDİ

Çebi, yüz yüze görüşeceği menajere teklifini iletecek. Siyah-beyazlıların bu transfer için bütçesinin 2.5 milyon Euro garanti ücret ve bonuslar olduğu anlatılacak. Daha sonra İngiliz kulübüyle temasa geçilecek ve pazarlıklar hızlandırılacak. Ghezzal cephesinin ise kapıyı 3.5 milyon Euro'dan açtığı biliniyor. Öte yandan Ghezzal'ın Fenerbahçe'ye de önerildiği ancak Başkan Ali Koç'un bonservis ödemekten kaçındığından bu transferi istemediği bildirildi. (Sözcü - Ali Aydın)