Gignac finali 18 Temmuz'da!

Gignac finali 18 Temmuz'da!

Tigres-Guadalajara finalinin ardından harekat başlıyor. Siyah-beyazlı yönetim prensipte el sıkıştığı Andre-Pierre Gignac'ın transferini bitirmek için Meksika ekibiyle masaya oturacak.

Ajans Beşiktaş - Akşam gazetesinde yer alan habere göre Marcelo'yu Lyon'a satarak 7.5 milyon euroyu kasasına koyan Beşiktaş yönetimi, transfer için taarruza başladı. Fikret Orman ve ekibinin öncelikli hedefi forvet pozisyonu... Bu bölge için 3 aday belirlendi: Andre-Pierre Gignac, Khouma Babacar, Diego Costa...

Bu üç isim arasından favori Gignac... Siyah-beyazlı yönetim, Tigres'yle kontratı sezon sonunda bitecek olan Fransız golcüyle prensip anlaşmasına vardı. Ama Meksika ekibinin sezonu henüz bitmedi... Tigres, 17 Temmuz sabahı saat 05.45'te finalde Guadalajara'yla karşılaşacak. Bu maçın ardından harekete geçecek olan Beşiktaşlı idareciler, Tigres'yle görüşecek.

BAŞKAN BABACAR İÇİN İTALYA'DA
Siyah-beyazlılar, Gignac için Meksika ekibine 4 milyon euro bonservis bedeli önerecek. Ancak Tigres, Fransız yıldızı göndermeye sıcak bakmıyor. Ama Gignac'la el sıkışan Kara Kartal, bu kozunu kullanacak. Listenin 2. sırasındaki Khouma Babacar için de temaslar sürüyor. Lyon-Beşiktaş maçıyla ilgili UEFA'ya verilen savunmanın ardından İtalya'ya geçen Başkan Fikret Orman, Fiorentinalı yetkililerle buluştu. Forvet Nikola Kalinic'i elinden kaçırmak üzere olan İtalyan ekibi, Babacar'ı göndermek için 8 milyon euro talep ediyor. Beşiktaş Başkanı da bu fiyatı düşürmek için çaba sarf ediyor. Beşiktaş yönetimi, Gignac ile Babacar dışında Diego Costa için de pusuda.

COSTA'YI ALTI AYLIĞINA ALMAYIZ
İspanyol forvet, Chelsea'den ayrılıp Atletico Madrid'e imza atarsa, kiralama opsiyonu devreye girecek. Çünkü İspanyol devinin 6 aylık transfer yasağı bulunuyor. Eğer Atletico Madrid, "Altı aylığına verebiliriz" derse, masadan kalkılacak. Çünkü Teknik Direktör Şenol Güneş, Diego Costa'nın yarım sezon gelmesine karşı çıkıyor. Bu yüzden bir yıllık kiralama teklifi kabul edilmezse, 28 yaşındaki dünya starı listeden çıkarılacak.

Etiketler :