Gignac için Vida taktiği!

Gignac için Vida taktiği!

Beşiktaş, Vida transferinde uyguladığı stratejiyi Gignac’ta da kullanacak. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek golcü için kulübüne 500 bin Euro’luk teklif yapılacak.

Ajans Beşiktaş - Cenk Tosun’un Ocak ayında İngiltere’ye gitme ihtimaline karşılık forvet transferi için düğmeye basan Beşiktaş’ta, sıcak gelişmeler yaşanıyor. Gündemdeki 1 numaralı isim Gignac. Meksika’da Tigres forması giyen Fransız yıldızın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Başarılı futbolcu Avrupa’ya dönmeyi hedeflediği için Beşiktaş’ın teklifine sıcak bakıyor. Yönetimin planı, bu transferi uygun bir bedelle bitirmek, bonservisten ziyade esas parayı oyuncu maaşına vermek. Siyah- Beyazlılar’ın stratejisi de belli... Buna göre Vida konusundaki yol haritası tekrar izlenecek. Yani Ukraynalı stoperde olduğu gibi kulübüne önce cüzzi bir bonservis bedeli önerilecek, kabul görmezse 6 ay önceden ön protokol imzalanıp iş bitirilecek. Beşiktaş, Gignac için Ocak’ta Meksika ekibine 500 bin Euro’luk teklif sunacak.

Devler Ligi faktörü

Bu teklifin yeterli görülmemesi halinde oyuncuyla 2+1 yıllık ön kontrat yapılacak. Sezon biter bitmez de Haziran ayında sözleşmesi sona erince Gignac ile resmi mukavele imzalanacak. Oyuncu cephesinde hiçbir sıkıntı yaşanmazken, Gignac özellikle 2 senedir Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde yer aldığı için gelmeye sıcak bakıyor.

32 yaşındaki yıldız santrfor, bu sezon çıktığı 13 maçta 4 kez rakip fileleri havalandırırken 3 de asist yaptı. (Fanatik)

Etiketler :