Giroud'tan Beşiktaş sözleri!

Giroud'tan Beşiktaş sözleri!

Ara transfer döneminde kadrosunu bir forvetle takviye etmek isteyen Beşiktaş'ın gündemine son olarak Chelsea'nin Fransız golcüsü Olivier Giroud gelmişti.

Ajans Beşiktaş - Alvaro Negredo'nun Al Nasr'a gönderilmesinin ardından Beşiktaş'ta gündeme gelen isimlerden biri de Chelsea'nin golcüsü Olivier Giroud'ydu. Ocak ayındaki ara transfer dönemi için kolları sıvadığı öğrenilen yönetimin yıldız isim ve Chelsea’yi ikna turlarına yakın zaman içerisinde start vereceği öne sürülmüştü.

Sözleşmesi Haziran 2019'da sona erecek olan Fransız golcünün gelecek sezon için bonservis bedeli ödenmeden de kadroya katılabileceği belirtilmişti. Son Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Fransa Milli Takımı'nın kadrosunda da yer alan oyuncudan dün flaş bir açıklama geldi.

Giroud, Chelsea'nin UEFA Avrupa Ligi'nde dün gece Selanik'te PAOK'u 1-0 yendiği maçta sonradan oyuna girmişti. 80'inci dakikada Alvaro Morata'nın yerine oyuna dahil olan yıldız oyuncu, mücadelenin ardından yaptığı açıklamada Beşiktaş'a da değindi. İşte Giroud'nun o sözleri: "PAOK'un kalitesi bizi şaşırtmadı. Zaten zorlu bir maç olmasını bekliyorduk. Stadyumdaki atmosfer fantastikti. Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı da oynadım ve bu gece de benzer bir ambiyans vardı. Böyle bir tribün önünde mücadele etmek gerçekten keyif veren bir şey."

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Giroud, Arsenal'da oynadığı dönemde Siyah Beyazlı takıma karşı Şampiyonlar Ligi ön elemesinde boy göstermişti. Golcü oyuncunun piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösteriliyor. (Fanatik)

Etiketler :