Gökçe: "Ben Çarşı’nın kızıyım"

Gökçe: "Ben Çarşı’nın kızıyım"

Siyah - beyazlı renklere gönül vermesiyle bilinen şarkıcı Gökçe, Beşiktaş Dergisi'ne konuk oldu.

Ajans Beşiktaş - Sene 2012... Beşiktaş Basketbol Takımımız ligde ve Avrupa’da fırtınalar estiriyor ve üç kupaya birden yürüyor. O günlerde salonlarda taraftarımızın adeta bir marş gibi sevip, sahiplendiği bir şarkı duyuluyor: “N’apardım bilmem”... Beşiktaş Dergisi, basketboldan başlayıp futbol tribünlerine kadar taraftarlarımızın diline pelesenk olan bu şarkının yaratıcısı Gökçe ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ve kendisinin bir de müjdesi var: “Beşiktaş için şarkı yazıyorum”...

İşte o röportajdan bazı bölümler:

“Babam Ortaköy’de büyümüş ve koyu bir Beşiktaşlı. Ben de zamanımın büyük bir kısmını Ortaköy’de geçirdim. Yani Beşiktaşlı olmak için her türlü zemin hazırdı. Mahallede fanatik abilerle büyüdum (gülüyor).”

“Bilirsiniz Beşiktaşlılar kadınlara “Kartaliçe” der, bana da öyle diyorlar ama ben “Çarşı’nın kızı” denmesini tercih ederim.”

“Kulübümüzün 110. yıl kutlamalarında sahnede inanılmaz heyecanlıydım. “N’apardım bilmem” bestemi hep bir ağızdan orada söylemek tarifsiz bir şeydi. Müthişti. Aslında Beşiktaş ile ilgili bir şarkıya başladım ama yarım kaldı. Onu tamamlamak istiyorum. Yeni başka bir şarkımın da sevilmesini çok isterim tabii ki, kim istemez ki?”

Gökçe’nin 11’i

Marjan Mrmic
Gökhan Keskin
Carlos Zago
İbrahim Üzülmez
Rıza Çalımbay
Sergen Yalçın
Federico Giunti
Metin TekiN
Alan Walsh
İlhan Mansız
Ertuğrul Sağlam