Gökhan Gönül: ''Beşiktaş camiası, Fenerbahçe’ye gelirken beni güzel uğurladı''

Gökhan Gönül: ''Beşiktaş camiası, Fenerbahçe’ye gelirken beni güzel uğurladı''

Beşiktaş'tan ayrılarak Fenerbahçe'ye giden Gökhan Gönül, açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'tan ayrılarak Fenerbahçe'ye giden Gökhan Gönül, açıklamalarda bulundu. Beşiktaş camiasına teşekkür eden Gökhan Gönül, ''Yeniden doğmuş gibiyim, futbola yeniden başlamış gibiyim. Bu kulüp ve taraftar adına birçok şey yapmak için sabırsızlanıyorum. Belki de bunun için heyecanlanıyorum. Daha önce nasıl yaptıysam, yine aynısını yapacağım.

Beşiktaş camiasına, başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Kalmam için ellerinden gelen her şeyi, maddi ve manevi olarak yaptılar.  Bana sahip çıktılar ve Fenerbahçe'ye gelirken de güzel uğurladılar. Yaşadığımız süre boyunca oraya bir şeyler katmanın onurunu yaşıyorum.

Emre Belözoğlu, Beşiktaş - Fenerbahçe maçından sonra menajerimle iletişime geçti. 'Fenerbahçe'yi düşünür müsün?' diye sorduklarında benim için olay bitmişti zaten

Eşim aşırı derecede Fenerbahçeli. Normal Fenerli yok, herkes hasta Fenerli. Beşiktaş maçlarına da geldiği çok oldu. Dün de 'Su akar yolunu bulur' yazmış. Ben formasını giydiğim camialara karşı boyunlarına yere eğecek bir yanlışım olmadı. Eşim orada biraz duygusal davranıyor ama Beşiktaş'la alakalı bir paylaşım değil. Yanlış algı oluşmasın. Su akar yolunu bulur lafının TDK'yı açıp anlamına bakabilirler.

Beşiktaş'a gol değil, umarım goller atarım. Ancak hiçbir zaman saygıda kusur etmeyeceğimin bilinmesini isterim.'' ifadelerini kullandı.

Etiketler :