Gökhan Gönül yeniden Fenerbahçe'de

Gökhan Gönül yeniden Fenerbahçe'de

Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ve Ahmet Bulut arasında yapılan transfer zirvesinde; her konuda anlaşma sağlandı. Gönül, yeniden Fenerbahçe formasını giyecek.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonluk hasreti; 6 yıla çıkan Fenerbahçe iddialı bir kadro kurmak için hummalı bir çalışma veriyor. Gözü kulağı TFF'nin açıklayacağı harcama limitinde olan sarı-lacivertliler, yeni sezonda deyim yerindeyse sil baştan kadro kuracak.

İsmail Yüksek ve Barış Sungur gibi isimlerin işini bitiren Fenerbahçe, alt ligleri didik didik etmeye devam ediyor. Bunun yanında sezonun flaş ismi Mert Hakan Yandaş transferinde de mutlu sona ulaşan Fenerbahçe'de; eski yıldızları Gökhan Gönül ve Caner Erkin'i yuvaya döndürme operasyonu resmen başladı.

ÇEBİ, AYRILIĞI AÇIKLADI

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı taraftarların merakla beklediği Caner Erkin ve Gökhan Gönül hakkındaki kararını açıklamıştı.

Yaşanacak ayrılığa dair sinyalleri yayınımızda veren Çebi, "İki oyuncuyu da çok seviyorum. Kalmalarını da istiyorum. Ancak benim istediğim paraya. Yoksa ikisinin de yolu açık olsun. Teşekkürümüzü eder vedalaşırız" şeklinde konuştu.

GÖKHAN VE EMRE; HER KONUDA ANLAŞTI

Siyah-beyazlıların 1 numarasının bu açıklamalarının ardından ipleri koparma kararı alan Gökhan, eski kaptanıyla gizli saklı olmadan göz göre göre transfer zirvesinde bir araya geldiler.

Mert Hakan'ı bir telefonla Galatasaray'ın elinden alan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ile Arnavutköy'deki bir balıkçıda transfer görüşmesi yaptı. Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ve Ahmet Bulut arasında gerçekleşen görüşmede; her konuda anlaşma sağlandı. (Asist Analiz - İlhan Tüysüz)

Etiketler :