Gökhan hancı, Caner yolcu!
Bir sezon daha forma giymek isteyen Gökhan Gönül’e yönetim yeni bir teklif yapacak. Caner Erkin ise yeni sezonun kadrosunda düşünülmüyor.
Ajans Beşiktaş – Beşiktaş’ta uzun süredir Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in geleceği merak ediliyor. Yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre siyah-beyazlılar önümüzdeki sezon iki oyuncusunu birden takımda tutmayacak. Sözleşmeleri sona erecek olan iki oyuncunun da Emre Belözoğlu’nun devreye girmesiyle Fenerbahçe’ye gideceği konuşuluyordu. Bu duruma Caner Erkin sıcak bakarken, Gökhan Gönül ise Beşiktaş’ta kalmak istediği öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun henüz yöneticilerle bir görüşme yapmadığı ancak bir sezon daha siyah-beyazlı formayı giydikten sonra futbol hayatını Beşiktaş’ta sonlandırmak istediği biliniyor. Yöneticiler de Gökhan Gönül’e sezon sonunda bir yıllık teklif yapma kararı almış durumda.
Adım atması lazım
Bu sezon 13 milyon lira kazanan 35 yaşındaki futbolcunun ücretinde indirime gitmeye hazır olduğu da öğrenildi. Gökhan Gönül’ün bir sezon daha Beşiktaş’ta forma giymesi ne kadar yakın bir ihtimalse, Caner Erkin ise o kadar uzak görünüyor. Bu sezon takımın skora en çok katkıda bulunan ilk üç isminden biri olan 31 yaşındaki futbolcu ‘Feda’ya yanaşmıyor. Yıldız oyuncunun yıllık ücretinde ciddi bir indirime gitmeyi istemediğini ve Fenerbahçe ile görüştüğünü öğrenen siyah-beyazlı yöneticiler hayal kırıklığına uğradı. Yöneticilerin oyuncu hakkında “Caner bize adım atmadıkça biz de ona teklif yapmayacağız. Beşiktaş’taki geleceğini kendisi belirleyecek” dediği öğrenildi. (Türkiye Gazetesi – Murad Tamer)
Kaynak: Ajans Beşiktaş
