Gökhan İnler kariyerinde ilk ağladığı günü açıkladı

Gökhan İnler kariyerinde ilk ağladığı günü açıkladı

Sezon başında Beşiktaş'a gelen ve oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Gökhan İnler'den açıklamalar...

İngiltere Premier Lig devi Leicester City’de yaşadığı şampiyonluğun ardından Siyah-Beyazlılar’a transfer olan Gökhan İnler, Beşiktaş’ın Antalya kampında özel açıklamalarda bulundu.

32 yaşındaki futbolcu, kariyerindeki dönüm noktalarından Kara Kartal’la olan hedeflerine kadar birçok konuya açıklık getirdi. İşte İnler’in sözleri:

‘Kariyerimde ağladığım ilk gün...’

“Futbola İsviçre’de Basel alt yapısında başladım. Bir dönem Fenerbahçe’ye denenmeye çağrıldım. O zamanlar teknik direktör Christoph Daum’du. Almanya’da Mannheim kampına gittik Önder Çengel ile... Daum beğendi, 4 yıllık anlaşmaya imza attırdılar. Sonra İstanbul’a geçtik. Transferin son gününe kadar lisans gelmedi. Son gün sözleşmemi fesh ettiler. Böylece yolda kaldık... Futbol kariyerimde ilk kez ağladığım gündür... Transferin son günü, iki gencecik oyuncuya bunu yaptılar. Üzüldüm, ailem yoktu yanımda bir başıma denemiştim. Ardından taksi ile Samandıra’dan aldığım bavullarım ile Florya’ya geçtik.”

‘Forma için her an hazırım’

“Futbolda sakatlıklar olabiliyor. Benim de ayak parmağım kırıldı. Hocamız Şenol Güneş’in verdiği her karara saygı duyarım. Kendimi her maç oynayabilecekmiş gibi hazır tutuyorum ve forma için bekliyorum.”

‘Her zaman pozitiftim’

“Beşiktaş’taki hedefimiz, her maçı kazanmak... Daha önce üç şampiyonluk ve 3 kupa kazandım. İnşallah bu sene de aynı mutlu sonu yakalamak istiyorum. Buralara çok zorlu anlardan geçip kendi yolumdan geldim. Sadece çalıştım sadece. Her zaman pozitiftim.” (Fanatik / Orhan Yıldırım)

Etiketler :