Gökhan İnler: "Yeni bir takımız ama çok kaliteli bir ekibiz"

Gökhan İnler: "Yeni bir takımız ama çok kaliteli bir ekibiz"

Beşiktaş'tan Başakşehir'e transfer olan başarılı oyuncu Gökhan İnler, Arda Turan'ın transfer edilmesi halinde takıma büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren Medipol Başakşehir'de başarılı futbolcu Gökhan İnler, açıklamalarda bulundu. 

İsviçre Milli Takımı formasıyla Rusya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda boy göstermeyi çok istediğini söyleyen Gökhan İnler, "Leicester'dan Beşiktaş'a geçtim. Bu 2 senede kolay günler yaşamadım ama başka şeyler kazandım. Futbola dışarıdan başka şekilde bakabildim. Emeğim olan 2 şampiyonluk yaşadık. Hedefim, İsviçre Milli Takımı'yla Rusya'ya gitmek. Leicester'dan sonra Milli Takım'a gidememiştim. Umarım milli takım hocam bu değeri bana geri verir. Başakşehir sayesinde inşallah bu tekrar gerçekleşi,r ben de Rusya'ya giderim" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUK GÜCÜMÜZ VAR" 

Takımın şampiyonluk hedefiyle ilgili de konuşan Gökhan İnler, "Hedefler her zaman olmalı. Her şey bir şey diyebilir ama sonradan olmadığı zaman, bir kez söylemiş oluyorsunuz. Ben kendime gün gün bakıyorum. Bizim takımın şampiyonluk gücü var. Diğer takımlara göre daha çok çalışmalıyız. Yeni bir takımız ama çok kaliteli bir ekibiz. Her maçta yüzde 100'ümüzü sahaya vermeliyiz" dedi.

Etiketler :