Gökhan Töre göreve hazır

Gökhan Töre göreve hazır

Takımla çalışmalara başlayan Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu formasına kavuşmak için geri sayıma geçti. Şenol Güneş’in 9 aydır sahalardan uzak olan Gökhan’a son haftalarda şans verebileceği ifade edildi.

Ajans Beşiktaş - Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; sezon başı hazırlık kampında sağ dizinden sakatlanan ve 9 aydır sahalardan uzak olan Gökhan Töre formasına kavuşmak için artık gün sayıyor. Bir süredir takımla birlikte çalışan yıldız futbolcunun, Teknik Direktör Şenol Güneş’in şans vermesi durumunda ligin kalan haftalarında görev yapabileceği öğrenildi.

Şenol Güneş’in, Töre’yi kademeli olarak takıma monte etmeyi planladığı belirtildi. Yıldız futbolcuyu bir süre daha kadroya almayı düşünmeyen Güneş’in son haftalarda Gökhan’a şans tanıyabileceği ifade edildi.

Fizik açıdan eksiği bulunmayan Gökhan Töre’nin daha da güçlenebilmek adına ekstra çalışmalar yaptığı da belirtildi. Sakatlığını tamamen atlattığı için çok mutlu olan siyah-beyazlı futbolcunun, takım arkadaşlarıyla yaptığı ikili konuşmalarda, “Beşiktaş ile yeniden şampiyonluk yaşamak istiyorum. İnşallah az da olsa süre alarak bu şampiyonluğa katkı yaparım” ifadelerini kullandığı vurgulandı.

Etiketler :