Gökhan Töre ikna edildi!

Gökhan Töre ikna edildi!

Beşikaş, Gökhan Töre ile anlaştı. Oyuncu, sözleşmesini feshetmek için Malatyaspor'a ödediği 4 milyon TL ile birlikte 10 milyon TL istedi. Başkan Ahmet Nur Çebi devreye girince 4 milyon TL artı bonus teklifine “Evet” dedi

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın ısrarla transfer etmek istediği ve Ümraniye Tesisleri'nde birkaç kez görüştüğü Gökhan Töre ile pazarlıklar tamamlandı. Gökhan Töre, tekrar siyah-beyazlı formayı giymek için sezon başına 6 milyon TL ve Yeni Malatyaspor'dan bonservisini almak için cebinden ödediği 4 milyon TL istedi. Pazarlıkların son aşamasında devreye Başkan Ahmet Nur Çebi girdi, yıldız futbolcuyu kısa süren bir görüşmenin ardından ikna etti.

7 NUMARA DOLU OLDUĞU İÇİN 70'İ SEÇTİ

28 yaşındaki gurbetçi futbolcu 1+1 yıllık sözleşme karşılığında sezon başına 4 milyon TL artı bonus teklifine "Evet" dedi. Gökhan, 7 numaralı formayı Georges-Kevin N'Koudou giydiği için 70 numarayı seçti. Yıldız oyuncu 2013-14 sezonunda başlayan Beşiktaş macerasında iki kez ara vermişti. 2016-17 sezonunu Premier Lig ekibi West Ham United'da geçirirken tekrar geriye döndüğü siyah-beyazlı takımdan 2019'da Yeni Malatyaspor'a transfer olmuştu.

''JOSEF DE SOUZA'NIN ZAMANA İHTİYACI VAR''

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın yokluğunda takımın başına geçen yardımcı antrenör Murat Şahin, Josef de Souza ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şahin, "Önümüzde uzun bir süreç bulunuyor. Süper Lig, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası var. Bu yüzden hazır olduğunda kullanmayı düşünüyoruz. Şu anda hem takımla çalışıyor hem de özel bir antrenman programı uyguluyor. Onlar tamamlandığında aramıza katılacaktır" dedi.

KARTAL'IN RAKİBİ RİO AVE

Şampiyonlar Ligi elemelerinde PAOK'a mağlup olan ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam eden Beşiktaş'ın rakibi belli oldu. Siyahbeyazlılar, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Portekiz temsilcisi Rio Ave ile karşılaşacak. Mücadele 24 Eylül Perşembe günü Vodafone Parkt'ta oynanacak. (Sabah - Ogün Şahinoğlu)

Etiketler :