"Gökhan Töre, sahanın en iyilerindendi"

"Gökhan Töre, sahanın en iyilerindendi"

Beşiktaş yeni sezon öncesinde oynadığı ilk hazırlık maçında Siofok ile 1-1 berabere kaldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş hazırlık maçında Macaristan 2. Lig takımlarından Siofok ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş -  Siofok hazırlık maçı 1-1 sona erdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Siofok ile oynanan hazırlık maçında takımdaki hemen hemen bütün futbolculara şans verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Siofok ile oynanan hazırlık maçında her iki yarıda farklı kadro sahaya sürdü ve yeni transferlerden Dorukhan Tököz'e de şans verdi. Siyah beyazlılarda uzun bir aradan sonra yeniden maça çıkan Gökhan Töre takımının attığı tek golün asistini yaptı. Müsabakayı Slovakya'da takip eden muhabir Serdar Sarıdağ, Beşiktaşlı futbolcuların performansını masaya yatırdı:

Gökhan Töre: "İlk yarıda ön plana çıkan oyunculardan biriydi. Sahanın da en iyilerinden biriydi. Asisti yapan isim oldu.

Vagner Love: "Attığı golle klasını gösterdi ama kötü alışkanlıklardan biri olan topu yağında fazla tutmasını devam ettirdi."

Dorukhan Toköz: Orta sahada görev yaptı. Beşiktaş formasıyla çıktığı ilk maçına rağmen sırıtmadı ve başarılı bir performans ortaya koydu.

Utku Yuvakuran: "İlk yarıda başarılı bir kurtarış yaptı. Kalede güvenli bir duruş sergiledi." (Futbol Arena)

Etiketler :