Gökhan Töre'den transfer açıklaması: “Hiçbir kulüple anlaşmadım”

Gökhan Töre'den transfer açıklaması: “Hiçbir kulüple anlaşmadım”

Geçtiğimiz günlerde Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini fesheden ve adı Beşiktaş ile anılan Gökhan Töre, transfer açıklamasında bulundu.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'a 400 bin Euro ödeyip sözleşmesini fesheden Gökhan Töre'nin geleceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Adı son günlerde eski takımı Beşiktaş ile anılan 28 yaşındaki kanat oyuncunun menajeri Ali Pektaş'ın siyah beyazlı yöneticiler ile Nevzat Demir Tesisleri'nde görüştüğü iddia edilmişti.

Bu gelişmelerin ardından milli yıldız Gökhan Töre geleceği ile ilgili Skorer'den Nergis Aşkın'a özel açıklamalarda bulundu.

28 yaşındaki yıldız oyuncu; ''Bana her gün tebrik mesajları geliyor. Bazı rakamlar yazılıyor çiziliyor hepsi gerçek dışı. Ben hiçbir kulüple anlaşmadım. Menajerim Ali Pektaş şu anda kulüplerle irtibatta. Bir gelişme yaşanırsa gereken açıklama yapılır. Hayırlısı olsun.''

Gökhan Töre geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor ile Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası olmak üzere 28 maça çıktı ve 2 gol 4 asiste imza attı.

Etiketler :