Göksel Gümüşdağ: "Beşiktaş’ın istediği karar alınsaydı..."

Göksel Gümüşdağ: "Beşiktaş’ın istediği karar alınsaydı..."

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Türkiye Kupası'nda finale kaldıkları maçın ardından konuştu. TFF Başkan adaylığı iddialarını değerlendiren Gümüşdağ, Beşiktaş'ın ligden çekilen takımlarla ilgili verilen karara itirazı hakkında da konuştu.

Ajans Beşiktaş - Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Ziraat Türkiye Kupası’nda  Ankaragücü’nü eleyerek finale kaldıklarımaçın ardından açıklamalarda bulundu.

TFF BAŞKAN ADAYLIĞI

İsminin kamuoyunda Türkiye Futbol Federasyonunun başkanlığı için geçtiğinin sorulması üzerine Gümüşdağ, “Her dönem bu oluyor. Uzun yıllar Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı yaptığım için. Maçlar devam ediyor. Federasyonun bir başkanı var, gündemimizde şu an yok. Maçlar bitince değerlendiririz.” dedi.

“İKİ KARAR DA ADİL DEĞİLDİ”

Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş’ın ligden çekilen takımların maçlarıyla ilgili itirazını da değerlendirerek, “Bu konu uzun süredir kamuoyunda tartışılıyor. Federasyon geçmişteki emsal karara göre bu kararı verdi. İki kararın da çok adil olmadığını düşünüyorum. Alınan karar adil miydi, Beşiktaş’ın istediği karar alınsaydı adil olur muydu, bilemiyorum.” ifadelerini kullandı.