"Gol krallığında birinci adayım Negredo"

"Gol krallığında birinci adayım Negredo"

Sabah gazetesi yazarı Ömer Üründül, Süper Lig'i değerlendirdi. Gol krallığında kimi önde gördüğünü açıkladı.

Ajans Beşiktaş - Ömer Üründül'ün bugünkü köşesinde şu ifadeler yer aldı: Geçen senenin bekleneni veremeyen takımları F.Bahçe, G.Saray ve Trabzonspor, önemli transferler yaptı. Beşiktaş kadrosunda iki önemli ismi kaybetti. Aboubakar, Marcelo, yerlerine de Pepe ve Negredo'yu aldı. Oturmuş bir saha içi düzeni ve takımını iyi tanıyan bir teknik direktörü var. Başakşehir de çok başarılı transferler yaptı.

Onların da bu transferleri yanında oturmuş makine gibi işleyen düzenleri var. Bu çerçeve dahilinde çok çekişmeli ve zorlu bir lig olacağı görüşündeyim. Ancak, bütün sorun futbolda kronikleşmiş şiddetin mutlaka kökünü kazımalıyız. Aksi takdirde keyif yerine hayal kırıklığı yaşarız.

Yine ilk favoriler oturmuş düzenleri dolayısıyla Beşiktaş ve Başakşehir. Ama bir gerçek var ki, geçene seneki rahatlığı bu sene bulamayacaklar. Her ne kadar G. Saray, F. Bahçe ve Trabzonspor kadro istikrarı ve düzen açısından mutlaka sıkıntı yaşayacaklarını düşünsek de yine de zirveyi mutlaka tehdit edeceklerdir.

Günümüz futbolunda santrfor mevkii çok önemli. F.Bahçe haricinde diğer takımlar bu konuyu hallettiler (Negredo, Gomis, Burak, Adebayor). Gol kralı bu santforlardan birinden çıkacak. Tabi ki devamlılık sağlarsa ve sakatlık nedeniyle maç eksiklerini gündeme gelmezse birinci adayım Negredo…

Etiketler :