Golcü transferinde flaş karar!

Golcü transferinde flaş karar!

Beşiktaş Yönetimi, yüksek bonservisler nedeniyle golcü transferinde frene bastı. İdarecilerin, "Marcelo'ya ilk talip olduğumuzda 5 milyon euro istemişlerdi. Ama bize 1.5 milyona geldi" dediği öğrenildi.

Ajans Beşiktaş - Babacar'ı bonservisiyle almak üzereyken, Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteğiyle bir anda kiralama seçeneğini devreye sokan fakat Fiorentina'dan olumsuz yanıt alan Beşiktaş, Gignac transferinde de aynı sorunu yaşadı. Oyuncunun kulübü Tigres ile bir süre önce bonservis pazarlığı başlatan siyah-beyazlı yönetim, Fransız futbolcu için de Meksika kulübünden istediği yanıtı alamadı.

Bu gelişmeler üzerine, transferde farklı bir stratejiye yönelmek isteyen Kartal, yıldız bir golcü kiralamayı da kendi arasında konuşmaya başladı. Kulüplerin istediği astronomik bedeller nedeniyle yöneticiler, Gignac ve Babacar isimlerinin rafa kaldırılmasını istedi.

Beşiktaş taraftarının sosyal medyadaki yoğun baskısı nedeniyle, Diego Costa üzerindeki transfer hareketlerini yakından takip eden yönetim, gerekirse forveti, transferin son gününe bırakacak. Bu konuda görüş bildiren bazı yöneticilerin, "Marcelo'ya ilk talip olduğumuzda bize 5 milyon euro gibi bir rakam söylemişlerdi. Ama günün sonunda bize 1.5 milyon euroya yakın bir rakama geldi. Ve biz bu oyuncuyu 7.5 milyon euroya sattık. O nedenle golcüde acele etmeyelim" diye konuştukları bildirildi. (Milliyet)

Etiketler :