Gole sevinirken sakatlandı! Dorukhan'ın sakatlığında son durum

Gole sevinirken sakatlandı! Dorukhan'ın sakatlığında son durum

Spor Toto Süper Lig'de 17. haftanın en önemli maçlarından birinde Beşiktaş ile Kasımpaşa karşılaştı. Maçta 4-1'lik skorla Kasımpaşa galip geldi.

Ajans Beşiktaş - Süper Ligin 17. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa'ya 4-1 mağlup oldu. Ev sahibi ekibin golleri Sadiku, Diagne (2) ve Pavelka'dan gelirken Beşiktaş'ın tek golü Mustafa Pektemek'ten geldi. Alınan bu sonuçla Kasımpaşa puanını 29'a yükseltti. Beşiktaş ise 26 puanda kaldı.

Maçın daha 2. dakikasında Dorukhan topu filelere göndererek golü buluyor. Ancak gol VAR incelemesinin ardından elle oynama gerekçesiyle iptal edildi.

Genç futbolcu Dorukhan, golden sonra sevinirken ayağını ters bastı ve kendini yere bıraktı. Sakatlık yaşayan Dorukhan için hemen değişiklik kararı verildi. Dorukhan acı içinde saha kenarına getirilirken yerine son haftaların tartışılan ismi Ryan Babel oyuna girdi.

Beşiktaş'tan Dorukhan'ın sakatlığı hakkında açıklama:

"Kasımpaşa maçında sakatlanan futbolcumuz Dorukhan Toköz’ün Acıbadem Fulya Hastanesi’nde yapılan ortopedik muayene ve MR incelemesi sonucu sol dizinde kapsüler gerilme ve hafif ödem tespit edilmiştir. Dorukhan Toköz’ün 3 Ocak’taki devre arası kampına katılmasında tıbbi bir sakınca yoktur."

Etiketler :