Gözlerin Kondogbia'ya çevrildiği Beşiktaş'ta orta sahaya yeni aday! Görüşmeler başladı

Gözlerin Kondogbia'ya çevrildiği Beşiktaş'ta orta sahaya yeni aday! Görüşmeler başladı

Yeni sezon öncesi orta alana takviye adına çalışmalarını sürdüren ve defansif orta saha transferi noktasında Atletico Madrid'den Geoffrey Kondogbia için girişimlerde bulunan Beşiktaş, hedefindeki bir diğer isim için de görüşmelere başladı.

Ajans Beşiktaş - Geride bıraktığımız sezonda Şenol Güneş'in göreve gelişi ve bu doğrultuda yaşadığı kadro değişimiyle büyük bir yükselişe geçen Beşiktaş, bu değişim sürecini devam ettirerek yeni sezona çok daha iddialı şekilde bir giriş yapmak istiyor. Siyah-Beyazlılar, transfer çalışmalarını sürdürürken orta alana bir takviye gerçekleştirmek için girişimlerde bulunuluyor.

KONDOGBIA İÇİN ŞARTLAR ZORLANIYOR

 

Atletico Madrid’in Orta Afrikalı orta saha oyuncusu Geoffrey Kondogbia da Kartal’ın gözünü diktiği isimlerden... Kulübüyle ayrılığın eşiğinde olan 30 yaşındaki futbolcu için tüm şartlar zorlanacak.

İSPANYA VE İTALYA'DAN TALİPLERİ VAR

Teknik direktör Şenol Güneş’in alınması için olumlu rapor verdiği yıldız isim için temaslar sürüyor. İspanya ve İtalya’dan talipleri bulunan Kondogbia için kesenin ağzı açılacak!

FILIP KALOC DA GÜNDEMDE

 

Çekya 21 Yaş Altı Milli Takımı oyuncusu Filip Kaloc’un da Beşiktaş’ın listesinde yer aldığı öğrenildi. Merkez orta saha pozisyonunda oynayan Kaloc, Banik Ostrava takımında forma giyiyor.

2026'YA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Oyuncu ile Rapid Wien’in de ilgilendiği ifade edilirken, 23 yaşındaki futbolcunun Çek ekibi ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

BEKA BEKA İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI!

 

Beşiktaş'ta orta saha transferi için son aday Nice'ten Alexis Beka Beka oldu. La Parisien'in haberine göre Beşiktaş, Beka Beka'yı kadrosuna katmak adına görüşmelere dahi başladı.

KİRALAMA TEKLİFİ

Beşiktaş'ın Fransız orta sahayı kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtiliyor. Siyah-Beyazlılar, görüşmeleri bir kiralama anlaşması üzerinden yürütürken başka takımların da ilgisine rağmen Beşiktaş ile gerçekleşen görüşmelerin olumlu ilerlediği ifade ediliyor.

İSMİ DAHA ÖNCE DE TÜRK TAKIMLARIYLA ANILMIŞTI

Alexis Beka Beka, Ağustos 2021'de 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Caen'dan Lokomotiv Moskova'ya transfer olmuştu. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısı sonrası FIFA'nın Rus kulüplerinden ayrılabilecek oyunculara ekstra bir transfer dönemi sağlaması sonucunda ismi Türk takımlarıyla da anılmıştı.

Mart 2022'de Alexis Beka Beka'nın İstanbul'dan yaptığı paylaşım, söylentilerin artmasına neden olsa da o dönemde bir transfer gerçekleşmemişti. 2022'nin yaz transfer döneminde ise Beka Beka, 12 milyon Euro bonservis bedeliyle Nice'e transfer oldu. Fakat bu sezon Fransız ekibiyle sadece 8 maça ilk 11'de başlayabilen orta saha oyuncusunun kiralık da olsa takımdan ayrılması bekleniyor. (Fanatik)