Göztepe - Beşiktaş maçı CANLI İZLE (15.05.2022) Canlı Yayın

Göztepe - Beşiktaş maçı CANLI İZLE (15.05.2022) Canlı Yayın

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'te Göztepe ile karşılaşıyor. Beşiktaş - Göztepe maçını canlı yayınla izlemek mümkün.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'te Göztepe ile karşılaşacak. Peki Beşiktaş Göztepe maçı saat kaçta, hangi kanalda ve nasıl canlı izlenecek? Hepsinin cevabı bu haberde... Öncelikle şunu vurgulamalıyız ki, Göztepe ile Beşiktaş arasındaki oynanacak maç öncesi ve sonrası tüm gelişmeleri Ajans Beşiktaş farkıyla takip edebilirsiniz.

15 Mayıs 2022 Pazar günü (bugün) saat TSİ 16:00'da başlayacak olan maç Bein Sports 1 kanalından yayınlanacak. Beşiktaş Göztepe maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden "Beşiktaş Göztepe canlı izle" ve "Beşiktaş Göztepe maç yayını" aramalarını yapmaya başladı bile. Taraftarlar, Beşiktaş Göztepe maçını şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Beşiktaş taraftarları için Beşiktaş-Göztepe maçı şifresiz canlı izleme şeklinde aradığı bilgiler bu haberimizde mevcut. 

YAYINCI KURULUŞ

Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı ve naklen ekranlara gelecek. Bilindiği üzere beIN Sports kanalları dijital yayın platformu Digitürk'ün abonelerine özeldir. Dolayısıyla bu kanalı ve bugünkü maçı ücretsiz izleyebilmek mümkün değildir.

NAKLEN RADYO YAYINI

Aynı zamanda maçı TRT Radyo-1'den de naklen anlatımla canlı olarak dinleyebilirsiniz. Radyo 1'deki canlı maç anlatımı aynı saatteki diğer maçlarla dönüşümlü olarak naklen yapılmaktadır.

MAÇI TRT RADYO1'DEN CANLI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KAÇAK YAYINLAR

Sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri olarak; justintv, lshunter ve netspor siteleri öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar Digitürk'teki maç yayınlarının uydudan izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan internet siteleri, kötü yayın kalitesine sahiptir ve maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

YABANCI SPOR KANALLARI

Diğer yandan Türkiye dışındaysanız ve Türksat dışında kalan yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz veya yabancı TV yayın platformlarına üyeyseniz Digitürk'ün anlaşmalı olduğu yabancı kanalların yayın akışlarını takip edebilir, maçı yabancı bir kanaldan farklı bir dilde izleme yolunu seçebilirsiniz.

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır. 

Etiketler :