Göztepe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Göztepe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş deplasmanda Göztepe ile karşılaşıyor. Beşiktaş - Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşıyor. Siyah-beyazlılar, ligde topladığı 15 puanla üçüncü sırada bulunurken son olarak Konyaspor ile deplasmanda oynadığı maçtan 2-2 berabere ayrılmıştı. Karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Özkan Yankaya dördüncü hakem olacak. Maç, 21 Ekim 2018 Pazar günü saat 19:00'da Bornova stadında oynanacak. 

Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Konyaspor ile oynadığı karşılaşmanın ardından Konyaspor ile berabere kalan Beşiktaş, geçtiğimiz hafta yaşadığı puan kaybının ardından mutlak galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak.

Göztepe - Beşiktaş iki takım istatistikleri

Taraflar bugüne kadar 67 kez karşı karşıya geldi. Bu 67 karşılaşmanın 36'ını Beşiktaş kazanırken, 21 mücadele berabere bitti. 10 maçı da Göztepe kazandı. Göztepe'nin sahasında oynanan karşılaşmalarda ise 15 maçı Beşiktaş kazanırken, 7 maçta Göztepe galip geldi. 11 mücadele de berabere bitti.

Göztepe son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadı. Beşiktaş ise son 5 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetlik performans sergiledi. İddaa'da Göztepe - Beşiktaş maçının kodu 197 olarak belirlendi. İddaa'da Göztepe'de 3.00 oran verilirken, Beşiktaş'a 1.80 oran verildi. Maçın beraberlik oranı ise 3.20 olarak belirlendi. Süper Lig'de Göztepe 12 puan ile 9. sırada yer alırken, Beşiktaş'ın 15 puanı var ve 3. sırada yer alıyor.

Göztepe - Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Peki Beşiktaş Göztepe maçı saat kaçta, hangi kanalda ve nasıl canlı izlenecek? Hepsinin cevabı bu haberde... Öncelikle şunu vurgulamalıyız ki, Göztepe ile Beşiktaş arasındaki oynanacak maç öncesi ve sonrası tüm gelişmeleri Ajans Beşiktaş farkıyla takip edebilirsiniz.

21 Ekim 2018 (Pazar günü) saat TSİ 19:00'da başlayacak olan maç Bein Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Bilindiği üzere beIN Sports kanalları dijital yayın platformu Digitürk'ün abonelerine özeldir. Dolayısıyla bu kanalı ve bugünkü maçı ücretsiz izleyebilmek mümkün değildir. Süper Lig maçları için Digitürk'ün "Sporun Yıldızı" paketine abone olabilirsiniz. Ayrıca Digitürk'ün internet platformu Digitürk Play ile de maçı izlemeniz mümkün. Mücadeleyi aylık ve yıllık paket satın alarak izleme tercihinde bulunabilirsiniz.

Diğer yandan Digitürk'ün spor paketine abone değilseniz BJK TV'nin canlı maç anlatımını da takip edebilirsiniz. BJK TV sadece Digitürk'te bulunmaktadır ancak internet üzerinden ücretsiz ve şifresiz olarak izleme imkanı vardır. Aynı zamanda maçı TRT Radyo-1'den de naklen anlatımla canlı olarak dinleyebilirsiniz. Radyo 1'deki canlı maç anlatımı aynı saatteki diğer maçlarla dönüşümlü olarak naklen yapılmaktadır.

Göztepe - Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri

Göztepe'de çapraz bağında yırtık olan Adama Traore kesin olarak forma giyemeyecek. Halil Akbunar ve Lamine Gassama'nın ise durumu bilinmiyor. Beşiktaş'ta ise sakatlıkları bulunan Adriano, Tolga Zengin ve Adem Ljajic'in durumu bilinmiyor. Kırmızı kart cezalısı olan Domogoj Vida ise mücadelede kesin olarak forma giyemeyecek.

Göztepe: Beto, Gassama, Wallace, Titi, Traore, Alpaslan, Tayfur, Borges, Castro, Yasin, Jerome.

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Pepe, Roco, Caner, Medel, Atiba, Quaresma, Oğuzhan, Babel, Love.