Göztepe Beto'nun yerine Fabri'yi düşünüyor

Göztepe Beto'nun yerine Fabri'yi düşünüyor

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdığı Portekizli file bekçisi Beto'nun yerini Beşiktaş'ın eski kalecisi Fabri ile doldurmak istiyor. İzmir temsilcisinin, deneyimli eldivene teklif yaptığı ifade edildi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de yeni sezon öncesi Jerome, Wilczek, Castro, Beto, Reis ve Deniz'le resmen yollarını ayırıp golcüler Teodorczyk ile Tankovic'i radarına alan Göztepe atağa kalktı. Sarı kırmızılıların Polonya'nın Piast Gliwice takımında top koşturan sol bek Mikkel Kirkeskov ve bir dönem Beşiktaş'ın kalesini koruyan Fabri'yle görüştüğü öğrenildi.

İki oyuncuya da teklifini ileten yönetimin cevap beklediği vurgulandı. Özellikle Beto'nun ayrılmasının ardından kaleyi tecrübeli bir eldivene emanet etmek isteyen Göztepe'nin Fabri transferinde ısrarcı olduğu dile getirildi.

İspanya temsilcisi Mallorca'da görev alan İspanyol kaleci Fabri, 2 sezon Beşiktaş'ta oynadı. Siyah beyazlılara 2016-2017 sezonunda gelen 32 yaşındaki file bekçisi Türkiye'de Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Fabri, kariyerinde Deportivo La Coruna, Valladoid, Huelva ve Real Betis formalarını terletti. (Fotomaç)

Etiketler :