Göztepe'ye yedek Kartal

Göztepe'ye yedek Kartal

Beşiktaş'ta kart cezalısı olan Domagoj Vida'ya ek olarak sakatlıkları bulunan; Pepe, Adriano ve Adem Ljajic İstanbul’da bırakıldı.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda bugün Göztepe ile karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Nevzat Demir Tesisleri’nde yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, ısınma koşularıyla başladı. Pas organizasyonları ve taktik programın yer aldığı idman, tam sahada çift kale taktik maç ve şut çalışması ile sona erdi. Siyah- Beyazlılar’ın Göztepe maçı kamp kadrosunda, sakatlıkları bulunan Pepe, Adriano Correia ve Adem Ljajic’in yanı sıra cezalı Domagoj Vida yer almadı.

Kadroda 21 isim var

Beşiktaş’ın kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Loris Karius, Tolga Zengin, Utku Yuvakuran, Gökhan Gönül, Enzo Roco, Fatih Aksoy, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Gary Medel, Necip Uysal, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup, Dorukhan Toköz, Ricardo Quaresma, Jeremain Lens, Gökhan Töre, Güven Yalçın, Ryan Babel, Vagner Love, Cyle Larin, Mustafa Pektemek. (Fanatik)

Etiketler :