Güçlü kanatlar!

Güçlü kanatlar!

Yeni sezonu açan Kartal’da kanatların gücü dikkat çekiyor. Şenol Güneş’in kadrosunda Jeremain Lens, Quaresma, Babel, Gökhan Töre gibi isimler öne çıkıyor, Caner ve Adriano da alternatifleri oluşturuyor.

Ajans Beşiktaş - Sezona B36 Torshavn maçlarıyla erken başlayan Beşiktaş’ın en güçlü tarafları da hemen kendini belli etti. Kartal’da kanat gücü dikkat çekerken, Teknik Direktör Şenol Güneş’in elindeki kadroda ciddi bir alternatif olması göze çarptı.
 
Güneş’in mevcut oyuncu grubu içerisinde özellikle kanatlarda birçok opsiyona sahip olması önemli bir avantaj olarak dikkat çekiyor. B36 mücadelelerinde de Lens, Caner ve Babel’in hazır görüntüsü öne çıktı. Özellikle Jeremain Lens’ten skor katkısı gelmesi beğeni topladı. 
 
Kartal’da ayrıca Gökhan Töre’nin takıma dönmesi Adriano ve Caner’in de joker gibi kullanılabilmeleri önemli detaylar oldu. Lens, iki maçta 1 gol 3 asist yaparken, Gökhan Töre de 2 yıl sonra asist katkısı verdi. Caner Erkin de 1 gol 3 asistle yıldızlaşırken, Babel de hem kanat hem de forvet olabilme özelliğiyle parladı. (Milliyet)