Güneş'in 11'i netleşiyor! Lens ve Negredo...

Güneş'in 11'i netleşiyor! Lens ve Negredo...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lens ve Negredo'yu Gençlerbirliği maçında da 11’de sahaya sürmeye hazırlanıyor. Tam olarak hazır duruma gelen Gökhan Gönül de 11’deki yerine alacak.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’in son iki haftasında 5 puan kaybeden Beşiktaş, 8. hafta maçında Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Ankara deplasmanından 3 puan ile dönmenin hesaplarını yapan siyah beyazlılarda, 11 şekillenmeye başladı. Teknik direktör Şenol Güneş, son oynanan Trabzonspor maçında Atiba, Oğuzhan ve Quaresma’nın cezaları nedeniyle Lens, Negredo ve Medel ile maça başlamıştı.

Güneş, Gençlerbirliği karşısında Lens ve Negredo’yu  11’de sahaya sürmeye hazırlanıyor. Deneymli çalıştırıcı salı günü oynanacak Monaco maçı öncesi, milli takım karşılaşmalarında forma giyen Cenk ve Quaresma’yı dinlendirmeyi düşünüyor. Tedavisi tamamlanan ve Trabzonspor maçının ikinci yarısı forma giyen Gökhan Gönül, Ankara deplasmanında 11’de yer alacak.

Güneş’in savunma dörtlüsünü Gökhan-Pepe-Tosic ve Caner’den oluşturması bekleniyor. Orta sahada cezaları sona eren Atiba ve Oğuzhan takımdaki yerlerini alacak. Siyah beyazlıların hücum hattınında ise Lens-Talisca-Babel ve Negredo forma giyecek. (Ntvspor)

Etiketler :