"Güneş’in yönetim içinde Ahmet Kavalcı ile beraber en çok değer verdiği isim Umut Güner"

"Güneş’in yönetim içinde Ahmet Kavalcı ile beraber en çok değer verdiği isim Umut Güner"

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in Milli Takım'a gidip gitmeyeceği henüz kesinlik kazanmazken, Beşiktaş muhabiri Kartal Yiğit, flaş açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Şenol Güneş - Milli Takım flörtünü haberleştiren ilk isim olan Kartal Yiğit, bu kez de olayın detaylarına ilişkin açıklamalar yaptı. Asist Analiz'de yer alan habere göre; Beşiktaş yönetimi, Güneş'in istifa etmesini bekliyor. İşte o açıklamalar:

"Beşiktaş yönetimi hocanın kendisinin istifa etmesini bekliyor. TFF Şenol Güneş'e yıllık 3 milyon Euro'dan 3 senelik bonuslu bir sözleşme teklif etti. 1 milyon Euro alacağı var Şenol hocanın. Profesyonellik bu. Şenol Güneş de alacağını bırakmak istemiyor doğal olarak. TFF biz senin sözleşmeni Mart ayından itibaren devreye sokalım demiş Güneş'e. Hoca da bunu reddetmiş. Sezon sonuna kadar çalışalım sonra bakarız diyor hoca. Sergen Yalçın Beşiktaş adına bir şansı hak ediyor ama yönetim biraz daha tecrübe kazanmasını istiyor Sergen'in." 

"Beşiktaş yönetimi bir toplantı yapacak. Hoca konusu açılabilir ancak şu an bir karar alma gibi durum yok. Hatta ve hatta hocaya moral verme turları başladı. Transferden sorumlu yönetici Umut Güner’in Şenol Güneş ile dün yemek yiyip hocaya destek verdiğini öğrendim. Bundan sonra karar Güneş'in. Bazı söylentiler çıktı. 'Umut Güner hocayı istemiyor, bunu her yerde söylüyor' şeklinde, böyle bir şey yok. Şenol Güneş’in yönetim içinde Ahmet Kavalcı ile beraber en çok değer verdiği isim Umut Güner."

Etiketler :