Güneş'ten Bursaspor uyarısı; "Sabırlı olun"

Güneş'ten Bursaspor uyarısı; "Sabırlı olun"

Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş kritik Bursaspor deplasmanı öncesinde futbolcularına isteklerini aktardı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 2. yarısına Antalyaspor ve Kasımpaşa galibiyetleriyle başlayan Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş, Bursaspor deplasmanında serinin devam etmesini istedi. Siyah-beyazlı hoca zirve yolundaki kritik maç öncesi oyuncularına taktiksel uyarılarda bulundu.

Milliyet gazetesinin haberine göre Bursaspor'un, Alanya'dan mağlubiyetle dönmesinin kimseyi yanıltmaması gerektiğini belirterek sözlerine başlayan Güneş'in, "Bize karşı çok daha motive olmuş bir şekilde oynayacaklar. Şubat ayında her kulvarda bizi zor bir fikstür bekliyor. Bu maçların altından kalkabilecek güçte bir takımız. Bu işten keyif alarak oynadığınız zaman, galip gelmememiz için bir neden kalmaz. İkinci yarıya ikide iki yaparak başladık. İstediğimiz hedefe gitmek için bu seriyi mutlaka devam ettirmeliyiz" diye konuştuğu aktarıldı.

Şenol Güneş son 5 maçta 4 yenilgi, 1 beraberlik alan Bursaspor'un bu karşılaşmayı çıkış için büyük bir fırsat olarak gördüğüne de dikkat çekti. Siyah-beyazlı hocanın, "Ligin ilk yarısında kaybettiğimiz puanları telafi etmek için kazanmalıyız. Maçın her anında dikkatli olmamız lazım. Riskli hareketlerden kaçının, garanti pasları tercih edin. Skor ne olursa olsun sakin ve sabırlı oynayın. Kendi oyun planımızı sahaya yansıtırsak üç puan alan taraf biz oluruz" ifadelerini kullandığı bildirildi.

Etiketler :