Güntekin Onay: ''Hemen Rıdvan hocayı aradım...''

Güntekin Onay: ''Hemen Rıdvan hocayı aradım...''

Yayıncı kuruluşta görev yapan ünlü moderatör Güntekin Onay, Beşiktaş - Yeni Malatyaspor öncesinde Rıdvan Dilmen ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş evinde Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Karşılaşma öncesinde beIN Sports moderatörü Güntekin Onay, yorumlarda bulundu.

Ünlü moderatör ve spor yazarı Onay, Beşiktaş'ın 10 numaralı yıldız Oğuzhan Özyakup ile ilgili anısını anlattı.

'HEMEN RIDVAN HOCAYI ARADIM' 

Onay; ''Oğuzhan, ilk geldiği sene Beşiktaş ile Kayserispor bir hazırlık maçı oynuyordu. Ligin başlamasına bir hafta vardı, ben de maçı seyrediyordum. Oğuzhan, sonradan oyuna girdi ve maçı tek kaleye döndü.

O kadar güzel pas dağılımı yapıyordu ki... Hatta hemen Rıdvan hocayı aradım. 'Hocam, Beşiktaş'ın aldığı Oğuzhan diye bir çocuk var, müthiş görüyor musun?' dedim. O da 'Evet, seyrediyorum' demişti.

O zaman konuşmuştuk. Hakikaten çok farklı bir oyuncu ve çok iyi bir oyun kurucu. Hem de çok iyi bir çocuk.''

TEK GOLLE GEÇTİ 

Beşiktaş, Süper Lig’in 7. haftasında Yeni Malatyaspor’u tek golle geçti. Rakibi karşısında zorlanan ve ilk yarıyı 0-0 berabere tamamlayan siyah-beyazlı ekip, ikinci yarıda Cyle Larin’in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Cyle Larin, bu sezon dördüncü kez fileleri havalandırdı.

LARİN GOLLERE DEVAM EDİYOR 

UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemede Beşiktaş’ın PAOK’a 3-1 yenildiği maçta takımının tek golünü atan Kanadalı futbolcu, Süper Lig’de ise Fraport TAV Antalyaspor, Yukatel Denizlispor ve Yeni Malatyaspor karşılaşmalarında meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

DİLMEN'DEN ÖVGÜ 

90 dakikayı kişisel twitter hesabından değerlendiren usta yorumcu Rıdvan Dilmen, maçın adamı olarak Larin'i seçti, ''Beşiktaş top rakipteyken 10 üzerinden 8, top kendisindeyken ise 10 üzerinden 6'lik bir futbol oynadı bu akşam. Eğer topa sahipken oynadığı oyunu da geliştirirse gelecek Beşiktaş için aydınlık. Ayrıca bana göre maçın en iyi oyuncusu Larin'di.'' ifadelerini kullandı. (Skorer)

Etiketler :