Güntekin Onay: "Pepe, Melo'nun yanında pamuk prenses kalır"

Güntekin Onay: "Pepe, Melo'nun yanında pamuk prenses kalır"

Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu öne sürülen Pepe hakkında Güntekin Onay çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın stoper transferinde ilgilendiği öne sürülen Portekizli yıldız Pepe'nin ismi siyah beyazlı taraftarlarda büyük heyecan yarattı. Real Madrid ile sözleşmesi sona eren Pepe'nin Beşiktaş'a transfer olacağı iddialarının ardından Güntekin Onay yıldız futbolcunun son dönem performansını değerlendirdi.

"5 yıldır kırmızı görmüyor"
Güntekin Onay Pepe hakkında şunları söyledi: "Ekonomik değil sportif olarak bakarsak Beşiktaş, Marcelo'yu satmamalı. Ne stoperler geldi, bu kadar iyi oynamadılar. Pepe için açtım baktım, 5 yıldır kırmızı kart görmüyor bu adam. Demek ki kendisiyle ilgili oluşan imaj, algı yanlışmış. Pepe, Felipe Melo'nun yanında Pamuk Prenses gibi kalıyor."

"Oğuzhan 50 milyon Euro ederdi"
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Oğuzhan Özyakup'un sergilediği performansa da övgüler yağdıran Güntekin Onay, "Beşiktaş'ın güzel futbol oynamasındaki en büyük faktörlerden birisi Oğuzhan. "Diyorlar işte Oğuzhan niye 5 gol atmış? E açın bakın Modric kaç gol atmış? Söyleyeyim, 1 gol. Oğuzhan, Beşiktaş değil de Porto'da oynuyor olsaydı Manchester City'ye 50 milyon Euro'ya giderdi." ifadelerini kullandı. (Futbol Arena)