Güntekin Onay :"Siyasi mesaj vermedim"

Güntekin Onay :"Siyasi mesaj vermedim"

NTV Spor'da yaptığı konuşma farklı taraflara çekilen Güntekin Onay, yenii bir açıklama yaparak konunun siyası taraflara çekilmemesi gereketğini söyledi.

NTV Spor'da Ercan Taner'in sunduğu programda konunun yanlış taraflara çekildiğini dile getiren Güntekin Onay şöyle konuştu:

Hayretler içerisendeyim ve çok üzgünüm. Sosyal medyada insanlar kendilerine kahramanlar ve hainler yaratıyor. Hiç bir medya kuruluşunu hedef göstermedim. Basın özgürltğünden bahsederken son 50 yıldan bahsediyorum. Ülkemiz zor günlerden geçerken bunlardan bahsetmem olur mu? Ne FETÖ'cülüğüm kaldı, ne terör destekçiliğimiz kaldı. Sylediğim budur, yanlış tarafa çekilmesin. A Spor Genel Müdürü Serkan Korkmaz ile de konuştum. Tehditler aldığını söyledi. Olay çok büyüdü. Lütfen artık bu işi kapatalım. Biz de yaşadık böyle yasaklar.

Lütfen işi siyasileştirmeyin. Benim kesinlikle siyasi mesajım yok. Televizyonda 24 senemi doldurdum. Bugüne kadar bir tek siyasi mesaj vermedim. Malesef iş başka taraflara çekildi. Teröre destek vermişim gibi gösterildi."