Güntekin Onay yeni sezon öncesindeki Beşiktaş'ın transfer politikalarını değerlendirdi

Güntekin Onay yeni sezon öncesindeki Beşiktaş'ın transfer politikalarını değerlendirdi

Spor yorumcusu Güntekin Onay, yeni sezon öncesindeki Beşiktaş'ın transfer politikalarını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - beIN Sports yorumcusu Güntekin Onay, Beşiktaş’ın yeni sezonda nasıl bir transfer politikası uygulaması gerektiği hakkında açıklamalarda bulundu. İşte beIN Sports Haber’de yayınlanan programda konuşan Güntekin Onay'ın açıklamalarından satırbaşları...

“Yönetimin transfer için yeni kaynaklar bulması lazım. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi yok bu nedenle oradan gelir de olmayacak. Bu durum kulübe mali açıdan büyük bir darbe verdi. Siyah-beyazlılar sezon içinde en azından ilk içinde bitirip Şampiyonlar Ligi’nde olurum diye hesap yapıyordu. Ancak olmadı. Şimdi yeni bir yol haritası ortaya çıktı. ‘Akıllı küçülme’ diye bir şeyden bahsediliyor. Bundan neler kastediliyor bilmiyoruz”

“Dusko Tosic, 5 milyon Euro gibi bir rakama satıldı. Muhteşem bir hamle oldu. Negredo ve Vagner Love için transfer söylentileri var. Talibi olan her oyuncu hazır para ediyorken elden çıkarılması gerekiyor. Yerlerine kim gelecek bilmiyoruz. Ama bu defa bonservis bedeli olmayan oyuncular alınabilir. Andre Pierre Gignac ismi konuşuluyor, Demba Ba gündemdeydi. Tabi  birde unutmadan Beşiktaş yaşlı bir takım, gençleştirmede lazım. Bu operasyonun çok iyi yönetilmesi gerekiyor. Akılcı küçülme değil akılcı transferler yapılması gerekiyor. Beşiktaş’ı çok kritik bir transfer dönemi bekliyor” diye konuştu.

Etiketler :