Guti Hernandez: "Futbolcu olarak Vodafone Park'ta oynamak isterdim"

Guti Hernandez: "Futbolcu olarak Vodafone Park'ta oynamak isterdim"

Beşiktaş'ın yeni yardımcı antrenörlerinden Guti Hernandez açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yeni yardımcı antrenörüGuti Hernandez, Beşiktaş'ın instagram hesabında canlı yayında açıklamalarda bulundular.

Guti Hernandez: "Gerçekten çok rahatım, uyum süreci çok iyi geçiyor. Antrenmanlar iyi geçiyor. Hocamızla güzel vakit geçiriyoruz. Oyuncularla aramız iyi. Real Madrid'te çok rahattım ama Beşiktaş'tan teklif gelince Şenol Hoca ile çalışmak, A Takım düzeyinde çalışmak bana çok cazip geldi. Şenol Hoca gibi üst düzey bir hoca ile çalışmak çok güzel. Oynadığım süre içerisinde taraftarın hep desteğini hissettim. Beşiktaş'ta çok özel günler yaşadım. Tabi futbol sonuca bağlı bir oyun umarım sonuçlar iyi olur. Hayatımda Real Madrid'in yeri çok büyük ama Beşiktaş'ın da öyle. İlhan için de benim için de çok önemli bir görevdeyiz. Şenol Hocamız ile iyi bir metod oluşturup iyi işler yapmak istiyoruz."

"Bu sene bizim için zor bir sene olacak. Avrupa Ligi elemeleri yakında başlıyor. Bu turu geçip gruplara kalmaya potansiyelimiz gücümüz var. Çalışmalarımız sürüyor. Lig için iki sene üst üste gelen başarımız var, bu kupayı bu sezon yeniden kazanmak istiyoruz. Futbolcu olarak Vodafone Park'ta oynamak isterdim. Stat açıldıktan sonra çok fazla davet aldım bugüne kadar hiç fırsat olmamıştı ama ligin ilk maçında orada o heyecanı o coşkuyu hep beraber paylaşacağız."

Etiketler :