Guti olmazsa Okan Buruk ile masaya oturulacak!

Guti olmazsa Okan Buruk ile masaya oturulacak!

Dinamik ve genç bir ekip kurmak isteyen Fikret Orman, takımda daha fazla inisiyatif alacak olan Guti’nin kalan 8 haftadaki performansını beğenmezse Okan Buruk ile masaya oturacak.

Ajans Beşiktaş - Şenol Güneş’i milli takıma yollayan Beşiktaş’ta başkan Fikret Orman, her ne kadar yardımcı antrenör Guti Hernandez’e güvenmeleri gerektiğini söylese de yönetim içinde farklı sesler çıkıyor. İlk tercihlerinin her zaman Türk bir teknik direktörden yana olacaklarını söyleyen Başkan Orman ve yönetiminin, Çaykur Rizespor ile sezonun ikinci yarısında inanılmaz bir çıkış yakalayan Okan Buruk ismi üzerine yoğunlaştığı bildirildi.

BEŞİKTAŞ'I HERKES İSTER

Sezon bitimine kadar Güneş önderliğinde Guti’ye daha fazla inisiyatif vererek bitirmeyi planlayan Orman, dinamik ve genç bir ekip kurmak istiyor. Guti’nin kalan 8 haftadaki performansına göre Okan’la görüşecek olan yönetim, seçimden sonra teknik adam sorununu çözecek. Sezon sonu Rize ile sözleşmesinin bitecek olan genç teknik adam Beşiktaş’tan teklif almadığı belirterek, “Beşiktaş, G.Saray'da görev almayı herkes ister” gelmek isteğini ortaya koydu. (Güneş)

Etiketler :