Guti, Real Madridli yıldızla birlikte geliyor

Guti, Real Madridli yıldızla birlikte geliyor

Başkan Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde İspanya'ya gitti. Burada Guti Hernandez'i, Güneş'in yardımcısı olarak siyah-beyazlılara dönmeye ikna etmeye çalıştı.

Ajans Beşiktaş - Real Madrid'in efsane futbolcularından olan ve eflatun-beyazlıların U19 takımını çalıştıran Guti'nin Beşiktaş'ın teklife olumlu yaklaştığı ifade edildi. Başkan Orman'ın ikinci planı ise Real Madrid'in genç sağ beki Achraf Hakimi'yi bitirmekti.

DÜNYA KUPASI'NDA

İspanyol deviyle hala sözleşme yenilemeyen ve Fas Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda boy gösterecek olan Hakimi'nin bağlı olduğu menajerlik şirketindeki yetkililerle Madrid'de görüşen Orman, transfer için zemin yokladı. Faslı sağ bekin Real Madrid'in U19 takımındaki hocası olan Guti'nin de toplantıda hazır bulunduğu aktarıldı.

Guti'nin Hakimi'nin gelişimi için Beşiktaş'ın en iyi tercih olacağı konusunda menajerine telkinlerde bulundu.

DEVLER PEŞİNDE

Real Madrid'in altyapısında yetişen ve Guti'nin A Takıma son hediyelerinden olan 19 yaşındaki Hakimi, bu sezon 17 maçta 2 gol atarken 1 de asist yaptı. Hızı ve çalım yetenekleriyle dikkat çeken Faslı sağ bek için Sevilla ve Tottenham da çok istekli. (Fotomaç)

Etiketler :