Güven Yalçın'ın golü, Çizme'yi salladı!

Güven Yalçın'ın golü, Çizme'yi salladı!

Güven Yalçın’ın Beşiktaş’taki yükselen performansı ve voleyle attığı enfes gol, bir dönem top koşturduğu İtalya’da yankı uyandırdı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta Sivasspor maçının yıldızı olan Güven Yalçın’ın Süper Lig’de şov yapması İtalya’da da yankı uyandırdı. 22 yaşındaki forvet geçtiğimiz sezon Lecce’de yarım sezon kiralık geçirmiş ancak sarı-kırmızılı forma ile fileleri havalandıramamıştı.  

Sivasspor karşısında attığı iki gol ve ilk golündeki müthiş vuruşu özellikle eski kulübüne yakın sitelerde büyük yankı uyandırdı. Pianete Lecce’de yayınlanan haberde, siyah-beyazlı santrforun attığı golün videosuna da yer verildi ve şu ifadeler kullanıldı:  

‘Voleyle müthiş bir gol attı’  

“Güven Yalçın’ı hatırlıyor musunuz? Lecce’de kiralık oynamış, şöhreti kısa sürmüştü. İtalyan futboluna hiç adapte olamamıştı. Dün voleyle müthiş bir gol attı.” 

‘4 maçta 3 gol attı, formunun zirvesinde’  

Calcio Lecce internet sitesi ise oyuncunun bu sezonki genel performansındaki yükselişe dikkat çeken bir haber yaptı. Beşiktaş formasıyla çıktığı 4 maçta 3 gol attığı belirtilen Güven Yalçın’ın formunun zirvesine çıktığına dikkat çekildi. (Skorer)