Hagi'den flaş Enes Sali açıklaması

Hagi'den flaş Enes Sali açıklaması

Siyah-Beyazlı ekip Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden George Hagi'nin çalıştırdığı Farul Constanta takımında forma giyen 15 yaşındaki Enes Sali için Rumen kulübü ile temasa geçerken ilk teklifini sunmuştu.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de ara transfer dönemini kadrosuna kattığı ancak sonrasında Çaykur Rizespor'a gönderdiği Gedson Fernandes transferi ile tamamlayan Beşiktaş için flaş bir transfer iddiası ortaya atılmıştı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlı ekip, bir taraftan da geleceğe yatırım planlarken, Rumen basınından ses getirecek bir hamle hazırlığında olduğu yazılmıştı.

Buna göre; Galatasaray efsanelerinden Beşiktaş'ın, Gheorghe Hagi'nin takımı Farul Constanta'nın 15 yaşındaki genç yeteneği Enes Sali için resmi teklifte bulunduğu genç yıldız için 500 bin euro önerdiği ancak Hagi'nin oysuncusu için 1 milyon Euro ve sonraki satıştan pay istediği belirtilmişti.

Gelecekte çok daha iyi yerlerde olacağına kesin gözüyla bakılan 15 yaşındaki genç yıldız için çıkan bu haberler sonrası, Rumen çalıştırıcı George Hagi'den flaş bir açıklama geldi.

Düzenlenen bir basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hagi konu ile alakalı olarak çok çıkan haberlere sinirlenerek şu açıklamayı yaptı:

"Enes Sali hakkında çıkan haberler tamamen yalan. Yazılan rakamlar bile gülünç. Çok saçma haberler uyduruluyor hayret ediyorum. Enes Sali'yi isteyen olursa benimle konuşabilir ama o paralarla değil. Enes Sali bizimle devam ediyor ve çıkan haberler asılsız. Enes Sali'nin değeri çok yüksek."

Transfermarkt'a göre 400 bin Euro piyasa değeri bulunan 2006 doğumlu oyuncunun kulübü Farul ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (Fotomaç)